Vitamin természetesen

 KATTINTS A KÉPRE     A  RÉSZLETEKÉRT  

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!
Elérhetőségek
ManyVita Egészségtár
Telefon: +36-70/670-8956
E-mail: manyvita@freemail.hu
Cím: 8248 Nemesvámos, Fészek u. 41.
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Ingyenes házhozszállítás 3 000 Ft feletti rendelés esetén Veszprémben és vonzáskörzetében (Kádárta, Gyulafirátót, Nemesvámos, Szentkirályszabadja); valamint az ország egyéb területén 15 000 Ft felett.

EGÉSZSÉGTÁR

Üzletünk megtalálható Veszprém belvárosában a Cserhát Üzletházban (8200 Veszprém, Kossuth u. 6.).

Nyitvatartás: H-P: 9-17; Szo.: 9-13

06-70/670-8956

06-88/326-342

manyvita@freemail.hu

Csipkerózsa Vitamin Centrum

(8200 Veszprém, Cserhát ltp.5/A)

Nyitvatartás: H-P: 8-18; Szo.: 8-13

06-70/628-5554

06-88/325-889

biotar2@gmail.com

 

Vitaminok

Főkategória >Vitaminok

Miért kell egyáltalán vitaminokat, ásványi anyagokat szedni? A szervezet számára szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat általában helyes étkezéssel próbáljuk biztosítani. A mai élelmezésünk (lehetőségeink) sajnos nem fedezik a számunkra szükséges mennyiségeket, ha csak a napi étellel, itallal, gyümölccsel próbáljuk pótolni a felhasználást, hát, előbb-utóbb hiánytünetek alakulhatnak ki. Szerencsére ma már multivitaminok széles tárháza áll rendelkezésünkre, körültekintőnek kell lennünk, választanunk is nehéz. Ha helyesen akarunk dönteni több ezer kínálatból, a legjobb, ha multivitaminra esik választás, hiszen minden alkotóeleme szükséges a többi alkotóelem hasznosulásához! Lehet aztán célzottan ilyen-olyan megfontolásból nagy dózisban szedni pl. C-, vagy D-vitamint, ásványi anyagokat, de fontos tudnunk, meddig szedhetők ezek így. A vitaminok közül az A, D, E, K-vitamin zsírban oldódó vitaminok, ezek a szervezetben elraktározódnak, így csak rövid ideig szedhetők nagy dózisban. A C- és B-vitaminok viszont vízben oldódó vitaminok, ezek jól oldódnak, hasznosulnak, majd a felesleg kiürül, így túladagolásuk nem lehetséges. Mikor szedjük? A fent leírtak miatt mindenképp étkezéshez kötjük a szedésüket, lehetőleg reggel, délelőtt folyamán, hiszen energetizáló hatásuk is jelentkezhet, ennek pedig az éjszaka folyamán valószínűleg nem örülnénk.

3 termék
A-Vitamin
9 termék
B-Vitamin
22 termék
C-Vitamin
12 termék
D-Vitamin
3 termék
E-Vitamin
8 termék
K-Vitamin
11 termék
Multivitamin csomagok


Milyen vitaminokra van szüksége a szervezetnek télen?

Milyen vitaminokra van szüksége a szervezetnek télen? A téli időszak számos kihívás elé állítja az emberi szervezetet, ilyenkor szinte mindenki megfázással, náthával küzd, azonban mindez megelőzhető és elkerülhető, ha megfelelő vitaminokat szed!

Vitathatatlan, hogy a vitaminok közül a C-vitaminnal lehet tökéletesen megőrizni az egészséget és felkészíteni a szervezetet a vírusokkal, baktériumokkal szembeni küzdelemre! Ha télen kevesebb gyümölcsöt, zöldséget fogyaszt, mindenképp dupláznia kell a napi C-vitamin adagját, mert ellenkező esetben nemcsak könnyebben kaphatja el a szezonális betegségeket, hanem sokkal nehezebben is fogja viselni a hideg, zord időjárást.

Mivel télen több időt töltenek az emberek otthonaikban, kellő mennyiségű D-vitaminhoz sem jut a szervezet, ezért ilyenkor fokozott figyelmet kell fordítani a vitamin pótlására, mert hiánya többek között csontritkuláshoz, érrendszeri betegségek kialakulásához vezethet.

Gondoskodjon a vitaminpótlásról, tekintse meg vitamin webshopunk széles kínálatát!

Webáruház készítés