ÉLETKRISTÁLY EXTRA GYÜMÖLCSKONCENTRÁTUM 100 ML

Raktárkészlet: 1 db
ÉLETKRISTÁLY EXTRA GYÜMÖLCSKONCENTRÁTUM  100 ML

Az ÉLETKRISTÁLY bevizsgált, magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő készítmény
(Polifenolt tartalmaz)

Az Életkristály Extra egy különleges növényi elixír. Egy olyan egyedülálló energiakoncentrátum, amely különleges napdesztillációs eljárás révén képes a Nap szabad energiáit befogadni, raktározni és sejtjeink számára felhasználhatóvá tenni. A készítmény biogyümölcsök és növények speciális eljárással készült kivonata. Az oldat táplálja sejtjeinket, azokat energiával látja el, így sokkal jobb hatásfokkal tudnak működni.

9 490 Ft
Egységár: 95 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 190 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Jellemzők:

Az antioxidánsokról a tudományos szaklapokban megjelent adatok alapján elmondható, hogy rendkívül hatékonyan segíthetik egészségünk megőrzését, emellett javíthatják a már kialakult érrendszeri és keringési betegséggel küzdők állapotát, támogatják az orvosok által előírt gyógyszerek, gyógykezelések hatását, ill. erősíthetik a legyengült szervezetet.
Az antioxidáns típusú vegyületek segíthetnek kivédeni a környezeti ártalmak, - pl. dohányfüst, különböző sugárzások, kipufogógáz, stb. - révén szervezetünkben keletkező ún. "szabadgyökök" egészségünkre ártalmas hatásait.
Ezeknek az agresszív szabadgyököknek szerepe lehet az öregedés és számos degeneratív betegség, - mint pl. szív- és érrendszeri betegségek, daganatok, gyulladások, bélbetegségek - kialakulásában.
Az antioxidánsok ugyancsak segíthetnek visszértágulat esetén. Bizonyos flavonoidok (pl. egyes bogyós gyümölcsökben található antocianidinek) fokozhatja az ún. NOS-enzim működését, ill. gátolják a kollagén leépülését. A NOS enzim aktiválásával javítható a vénákban található billentyűk működőképessége, a kollagén leépülése pedig közrejátszhat az érfal elgyengülésében, és a visszértágulatok kialakulásában.
Az antioxidánsoknak fontos még kiemelni immunerősítő tulajdonságát, melynek következtében javíthatják a szervezet általános állapotát, ellenálló képességét.
Az összetevõik hatása révén képes a vízháztartás módosítására, ezért általa oldhatóvá lesznek az apoláris anyagok, pl. a zsírok. Így az oldat segíthet az ereink kitisztításában. Ezáltal csökkennek az érszűkület, érelmeszesedés, magas koleszterinszintbõl adódó problémák. A tiszta erek lehetõvé teszik a vérkeringés jobb működését, biztosítva, hogy az energia és a tápanyagok akadálytalanul eljuthassanak minden egyes sejthez. Ily módon javulhatnak az anyagcsere folyamatok, amely fontos tényezõ a cukorbetegség esetén.

 

Összetevők: piros szőlőlé, tisztított víz, gránátalmalé, fekete cseresznyelé, kék áfonyalé, málnalé, méz, zöld tea kivonat, tartósítószer: szorbinsav

Felhasználási javaslat:

naponta 3 x 5 pumpálás (3 ml = 3,5 g), ill. intenzív kúra esetén naponta 3 x 10 pumpálás (6 ml = 7 g); a hatékonyabb felszívódás érdekében célszerű 1-2 percig szájban tartani, majd ezután lenyelni.

A napi adag (3 x 5 pumpálás = 3 ml) 20 mg, ill. (3 x 10 pumpálás = 6 ml) 40 mg polifenolt tartalmaz.

1 üveg (94 ml) = 1 havi adag (normál adagolás esetén)

Alkalmazása évente 3-4 hónapon keresztül, kúraszerűen ajánlott, de szükség esetén megszakítás nélkül is fogyasztható.

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25oC), felbontás után hűtőszekrényben tárolja

Nettó űrtartalom: 94 ml

Figyelmeztetés: A termék nem gyógyszer, hanem növényi elixír, használata nem helyettesíti az orvosi kezelést, a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! a javasolt napi adagot ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó.

OÉTI sz.: 11107/2012

Forgalmazó: LC Hungary Kft., 1148 Budapest, Vezér u. 134.

 

Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
19120
Vélemények
Webáruház készítés