SÓPIPA MŰANYAG

Raktárkészlet: 2 db
SÓPIPA MŰANYAG

Megfázás, nátha, köhögés, orrdugulás, hörghurut, influenzás tünetek, orrfolyás, allergia, asztma: az életünket leggyakrabban megkeserítő betegségek, melyek egy részét mindannyian megtapasztaljuk.

Napjainban számtalan gyógymód áll rendelkezésünkre ezek tüneteinek enyhítésére, kezelésére. Szerencsénkre létezik egy természetes és tartós eredményt hozó kincsünk: a barlangi kősó, mely gyorsan enyhítheti panaszainkat és jelentős szerepe lehet a megelőzésben is. A sóbarlangok felső légútakra gyakorolt jótékony hatása már évszázadok óta ismert tény, amelyet klinikai tesztek és jól dokumentált orvosi szakvélemények is bizonyítanak. A barlangterápiák azért sikeresek, mert a lebegő parányi sókristályokat belélegezve kitisztítjuk és - ami nagyon fontos - nyugtatjuk, regeneráljuk a légzőszerveket. A készülékbe Európa leghíresebb gyógybarlangjaiból származó sókristályokat válogattak, amelyek jelentősen javithatják a légúti betegségekben szenvedők állapotát. A Sópipa gyakorlatilag egy mobil sóbarlang, használatával mindenki bárhol, bármikor hozzáluthat a sókristály-terápia előnyeihez.

A Sópipa a szezonális őszi-téli megbetegedések kiegészítő terápiájaként hatékony segítséget nyújthat a tünetek kezelésében és rendszeres használat esetén a betegség kialakulásának megelőzésében is.

A készülék a doboz felbontásától számítva, használattól függően 3-6 hónapra elegendő hatóanyagot tartalmaz.

5 880 Ft
Egységár: 5 880 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 118 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Összetevők: nátrium-klorid: min. 99%; egyéb összetevők: kálcium-szulfát, magnézium-klorid, kálcium-klorid, vas(III)-oxid

A készülék használata: A készüléket szájbe kell venni és a csutorán keresztül belélegezni a levegőt, majd orron keresztül kifújni. A légzész normál intenzitással, erőlködés nélkül végezzük.

A készüléket akut esetben naponta összesen 15-25 percet ajánlatos használni, napi 3-4 részletre elosztva, alkalmanként 4-5 percig. Megelőzésként napi 10-15 perc használatot javaslunk. a tisztulási folyamat beindulásakor a régi lerakódások köhögéssel, orrfolyással távozhatnak a szervezetből. A sókristályok a belégzés után a légutak nyálkahártyáját intenziv tisztító munkára serkentik, így segítik a természetes öntisztító folyamatok beindulását. A só a baktériumok és vírusok elpusztításában is részt vesz, sőt a legújabb vizsgálatok szerint közreműködik az immunrendszer működésének kiegyensúlyozásában is.

Tárolás: páramentes, száraz helyen

Kizárólagos forgalmazó: Sópipa-Pharma Kft., 1146 Budapest, Francia út 57/C.

 

Adatok
Raktárkészlet
2 db
Cikkszám
26312
Vélemények
Webáruház készítés