Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Szavazás
Elérhetőségek

ManyVita Egészségtár

Telefon: +36-70/670-8956, 88/610720

E-mail: manyvita@freemail.hu

Cím:
8248
Nemesvámos,
Fészek u. 41.

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Ingyenes házhozszállítás 3 000 Ft feletti rendelés esetén Veszprémben és vonzáskörzetében (Kádárta, Gyulafirátót, Nemesvámos, Szentkirályszabadja); valamint az ország egyéb területén 15 000 Ft felett.

EGÉSZSÉGTÁR

Üzletünk megtalálható Veszprém belvárosában a Cserhát Üzletházban (8200 Veszprém, Kossuth u. 6.).

Nyitvatartás: H-P: 9-17; Szo.: 9-13

06-70/670-8956

06-88/326-342

manyvita@freemail.hu

Csipkerózsa Vitamin Centrum

(8200 Veszprém, Cserhát ltp.5/A)

Nyitvatartás: H-P: 8-18; Szo.: 8-13

06-70/628-5554

06-88/325-889

biotar2@gmail.com

 

Hírek

2018.05.25 12:23
Hogyan legyen gyereknap az év minden napja?

Május utolsó vasárnapján a gyerekeket ünnepeljük. A gyereknap csupa móka, kacagás, játék a számukra. Az egészséges gyerekek vidámak, energikusak egyszóval örökmozgók. De mi van akkor, amikor gyenge az immunrendszer és az első szembejövő baktérium ledönti a gyereket a lábáról? Sőt, valamikor havonta kétszer!

Ha nem akarjuk őket recept nélkül kapható gyógyszerekkel etetni, akkor valami természetgyógyászati megoldások irányában kellene elindulni. Elővesszük a hagyományos népi gyógyászat jól bevált zseniális eszközeit. Például:
Kezelés gyógynövényekkel
Echinacea vagy más néven kasvirág

Miért hatékonyabb a kasvirág, mint más immunerősítők?

Ha valaki kasvirágot szed valamiért sokkal hatékonyabban képes felvenni bármilyen baktérium vagy vírus ellen a harcot. Sőt, a kasvirág egy olyan gyógynövény, hogy a hatása 24-32 óra alatt létrejön. Egy igen gyors hatású immunerősítő szerről van szó. Ha már a probléma kialakult, akkor is lehet alkalmazni. A legtöbb immunerősítőt már hiába kezdi el szedni valaki, amikor a betegség már akut állapotba került. Szerezzen be kasvirág tartalmú étrend-kiegészítőt a gyereknek, hogy mindig kéznél legyen egész évben.
Bodza

Miért használjuk a bodzát felső-légúti betegségek esteén?

Egy bodzateában, amennyiben valaki úgy készíti el, ahogy azt leírja a fitoterápia, egy egész fokot tud emelni a testhőmérsékleten, még akkor is ha hidegen isszuk meg. Na meleg tea miatt van, hanem a bodzának a hatóanyagai emelik meg a testhőmérsékletet. Ez az egyik nagyon jó tulajdonsága. Ugyanis a test hőmérsékletének emelkedése gátolja a kórokozók szaporodását. A másik az antibakteriális hatása. Ha ezt a teát szépen elkortyolgatja az ember, akkor az orrnyílásban, az arcüregben, a szájban, a torokban gyönyörű szépen fertőtleníteni fog.

Emiatt használhatjuk a bodzát, felső-légúti betegség esetén, mind gyermeknél, mind felnőtteknél.
Szibériai Ginseng

Hogyan működik a ginseng?

A ginseng nem csak testileg hat, hanem egy picit lelkileg is jobb állapotba teszi az embert, ami hozzájárul a betegség leküzdéséhez. Ha valaki ginsenget fogyaszt viszonylagos rendszerességgel, akkor az általános testi-lelki állapot jobb lesz. Ha mást nem tenne az ember, csak a mai naptól folyamatosan beletenné a ginsenget a napi étrendjébe, akkor már jelentősen észrevenné a változást. A bölcs keleti emberek ezt csinálják, ezért eszegetnek folyamatosan ginsenget.
Együtt vagy külön?

A természetgyógyászat egyik alapelve, hogy ha meg akar valaki gyógyítani egy problémát, akkor érdemes összeszedni az arra a dologra ható 3-4-5 hatóanyagot, és ezeket együtt fogyasztani. Mert ez a 3-4-5 egyben néha 20-100-szoros hatást tud produkálni, mint bármelyik külön-külön. Ez a szinergia képlete a természetgyógyászatban. Az 1+1+1 az 5, vagy 10, vagy több.

Webáruház készítés