Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Szavazás
Elérhetőségek

ManyVita Egészségtár

Telefon: +36-70/670-8956, 88/610720

E-mail: manyvita@freemail.hu

Cím:
8248
Nemesvámos,
Fészek u. 41.

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Ingyenes házhozszállítás 3 000 Ft feletti rendelés esetén Veszprémben és vonzáskörzetében (Kádárta, Gyulafirátót, Nemesvámos, Szentkirályszabadja); valamint az ország egyéb területén 15 000 Ft felett.

EGÉSZSÉGTÁR

Üzletünk megtalálható Veszprém belvárosában a Cserhát Üzletházban (8200 Veszprém, Kossuth u. 6.).

Nyitvatartás: H-P: 9-17; Szo.: 9-13

06-70/670-8956

06-88/326-342

manyvita@freemail.hu

Csipkerózsa Vitamin Centrum

(8200 Veszprém, Cserhát ltp.5/A)

Nyitvatartás: H-P: 8-18; Szo.: 8-13

06-70/628-5554

06-88/325-889

biotar2@gmail.com

 

Hírek

2018.06.15 12:04
Szénanátha kezelés természetesen és viszonylag gyorsan

A szénanáthának nevezett problémát a fák és a füvek virágporai hozzák elő és szépen nyomon követhető, hogy tavasztól, az első hideg napokig hogyan alakul a betegség. Szénanátha kezelés természetesen és gyorsan? Igen, van néhány módszer, amelyek segítségével könnyen és viszonylag gyorsan enyhíthetőek a kellemetlen, allergiás tünetek.

A kezeletlen szénanátha nem kellemes. Ég az ember szeme, alig tud napra menni, folyik az orra úgy, hogy néha észre sem veszi.

Akik szenvednek ettől a kellemetlen betegségtől, azok tudják, hogy nagyon nehéz átvészelni a néhány hetes, néha hónapos időszakot. Ön is próbálkozott már különféle gyógyszerek szedésével a javulás érdekében?

“Kezdetben bekapkodtam minden gyógyszert, amit felírtak, de csupán ideig-óráig használtak. Egyre erősebbet kellett szednem, míg végül már injekciót kaptam a szezonban olyat, amiről még a nem éppen szívbajos doki is azt mondta, hogy veszélyes a mellékhatásai miatt.”

Manapság egyre növekszik a szénanátha ellen küzdők között a természetes gyógymódok iránt érdeklődők száma. A pollenszezonban az allergiások a legtöbbet akkor teszik egészségükért, ha immunrendszerüket kellőképpen megerősítik, hogy a szervezet könnyebben felvegye a harcot az allergénekkel szemben. Ezt a megfelelő vitamin- és tápanyagbevitellel érhetik el.
Tüsszögés és vörös szemek helyett

Immunerősítés C-vitaminnal, szénanátha kezelés kalciummal!

Hazánkban is elfogadott és alkalmazott módszer a szénanátha kezelésére a kalcium és a C-vitamin fokozott fogyasztása. A C-vitamin köztudottan az egyik legjobb immunerősítő vitamin, ezért lényeges a rendszeres pótlása.

A kalcium enyhítheti az allergia tüneteit, a szervezet indokolatlan, túlreagált védekezését. Az allergiás reakció során, illetve annak elkerülése érdekében bevitt kalcium segítségével a már meglévő allergiás tünetek enyhülnek.

Fontos!

Az egyoldalú kalcium bevitel magnézium-hiányt okoz! Ne szedjen kalciumot önmagában! Keresse a CalMag készítmények közül azokat, amik a fenti arányban tartalmaznak legalább fele annyi magnéziumot, mint kalciumot. (a magnézium hiány izomgörcsökben nyilvánul meg először, figyeljen rá és pótolja azonnal, ha ezt tapasztalja)

Aki pollenallergia miatt szenved, megelőzésként vagy akár tüneti kezelésként alkalmazzon veszélytelen kalcium-magnéziumot a különféle gyógyszerkészítmények helyett.
Szénanátha kezelés gyógynövényekkel?

Amíg a gyógyszerek 1-2 hatóanyagból állnak, addig a gyógynövények sokkal több. Ezeket az alkotóelemeket a természet válogatta össze, mégpedig úgy, hogy a különböző növényi vegyületek egymás hatását erősítik. A vitaminok és gyógynövények a szervezet egészére hatnak és ezen belül mindegyiknek megvan a fő hatása.

Bátran használhatja a természet patikáját a szénanátha tüneteinek csökkentésére, megelőzésre! Segíthet például a kamilla, a bodzavirág, a csalán vagy a ginkgo biloba.

A vitaminok és gyógynövények még segítenek abban is, hogy jótékonyan csökkenthetik a gyógyszerek mellékhatásait.

Ön is jobban jár, ha természetes eszközök segítségével küzd a szénanátha ellen, ahelyett, hogy gyógyszereket szedne.Kezdje el alkalmazni még ma, és meglátja, az eredmény nem marad el.

 

Webáruház készítés