DR.CHEN KING OF KINGS NŐI KAPSZULA 50DB

Raktárkészlet: 1 db
DR.CHEN KING OF KINGS NŐI KAPSZULA 50DB

Angyalgyökér a nők kincse

Étrend-kiegészítő a hölgyek egészségének és jó közérzetének fenntartásához

(500 mg x 50 db)

2 060 Ft
Egységár: 41 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 41 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Jellemzők:
A recept holisztikus szemlélet alapján került összeállításra a hölgyek számára kedvező hatású gyógynövények és szója izoflavon felhasználásával. A kínai angyalgyökér (Angelica sinensis) hatóanyagai támogatják a hölgyek egészségének megőrzését, az urogenitális rendszer egészségét, a vér megfelelő oxigén szállítását, az immunrendszer és a keringési rendszer egészségét. Antioxidánsként támogatja a szervezetet a káros szabad gyökökkel szembeni védekezésben. A csűdfű gyökér (Astragalus) hozzájárul a keringési rendszer egészségének fenntartásához, a normál vérnyomás és az egészséges vércukorszint megőrzéséhez. Antioxidánsként támogatja az immunrendszer egészségét. Támogatja a szellemi és fizikai kiegyensúlyozottságot, és a vese kiválasztó funkcióját. A szója izoflavon kémiai szerkezete hasonló egyes női hormonok szerkezetéhez; ennek jelentősége - a kiegyensúlyozott hormonszint fenntartása érdekében - változó korban kiemelkedik.

 

Összetevők: Astragalus membranaceus (csűdfű) gyökér, Angelica sinensis gyökér, Szója izoflavon zselatin kapszulába töltve

Adagolás: naponta 2 x 3 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve

Hatóanyagok napi 6 kapszulára: szója izoflavon: 60 mg, astragalus gyökér: 1200 mg, angelica gyökér: 1140 mg

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Nettó tömeg: 25 g

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek, várandós és szoptató kismamák nem használhatják!

OÉTI sz.: 9039/2011

Gyártó és forgalmazó: Oriental Herbs Kft., 1106 Budapest, Keresztúri út 176-178.

 

Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
19888
Vélemények
Webáruház készítés