DR.CHEN OMEGA-3 KAPSZULA E-VITAMINNAL 60DB (HALOLAJ)

Raktárkészlet: 0 db
DR.CHEN OMEGA-3 KAPSZULA E-VITAMINNAL 60DB (HALOLAJ)

  

A szív egészségéért 

A készítményben található nagy mennyiségű többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavak (EPA, DHA) hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez.

Az E-vitamin természetes antioxidáns. Védi a sejteket és a szöveteket a káros szabadgyökökkel szemben, melyek roncsolják a sejtfal szerkezetét, illetve a sejtek alkotórészeit, valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért.

Étrend-kiegészítő kapszula

(1300 mg x 60 db)

2 870 Ft
Egységár: 48 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 57 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Jellemzők:

Szervezetünk zavartalan működése érdekében fontos, hogy táplálkozásunk kiegyensúlyozott legyen. A tápanyagok megfelelő mennyiségének és arányának megválasztása alapvető jelentőségű. A szervezet számára nélkülözhetetlen esszenciális zsírsavak kizárólag táplálkozás útján érhetőek el, testünk nem képes előállítani, ugyanakkor számos biológiai folyamat megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen vegyületek. Ilyen többszörösen telített zsírsavak (omega-3 zsírsavak: EPA, DHA) nagy mennyiségben tengeri halakban fordulhat elő. Magyarországon a földrajzi helyzetet tekintve a lakosság igen nagy része sajnos nem fogyaszt elegendő mennyiségű tengeri halat. Ez esetben válik fontossá a többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmények alkalmazása.

A Dr. Chen Patika Omega-3 kapszula E-vitaminnal magas hatóanyag tartalmának köszönhetően jelentősen hozzájárul a szervezet zsírsav szükségletének fedezéséhez. Az omega-3 zsírsavak E-vitaminnal történő kombinálása hozzájárul a készítmény stabilitásához, az E-vitamin antioxidánsként védi a zsírsavakat a káros oxidációs folyamatokról, mialatt a szervezetre gyakorolt kedvező hatásait is kifejti.

A készítmény alkalmazása ajánlott mindenkinek, aki a táplálkozás útján nem tudja fedezni a szervezet számára szükséges többszörösen telítetlen zsírsav mennyiségeket.

 

Összetevők: mélytengeri halolaj, zselatin, E-vitamin

Adagolás: naponta 1 x 1 vagy 2 x 1 kapszula, étkezés előtt bőséges folyadékkal lenyelve

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Nettó tömeg: 78 g

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! A termék fogyasztása kisgyermekeknek nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

OÉTI sz.: 12865/2013

Származási hely: Kína

Forgalmazza: Oriental Herbs Kft., 1106 Budapest, Keresztúri út 176-178.

 

Adatok
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
20000
Vélemények
Webáruház készítés