MACA VIBE PERUI ZSÁZSA TABLETTA 100DB

Raktárkészlet: 1 db
MACA VIBE PERUI ZSÁZSA TABLETTA 100DB

Étrend-kiegészítő készítmény nagy stressznek kitett, kimerült vagy a változó korba jutott nők és férfiak számára, ha csökkent libidójukat természetes úton kívánják helyrehozni vagy megőrizni. Gyors segítséget nyújthat szellemi fáradtság, depresszió, hangulatingadozás, betegségek utáni legyengült szervezetek erősítése esetén vagy ezek kivédésére.

9 840 Ft
Egységár: 98 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 197 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Jellemzők:
A maca (Lepedium Meyeni) egy a krumplihoz hasonlítható gumós növény, mely az Andok legkietlenebb, legkedvezőtlenebb éghajlatú vidékein is képes megélni, teremni.
A maca gumót a perui őslakosok már régóta igen értékes növényként tartják becsben. A benne található számtalan ásványi anyag, vitamin és a magas energiatartalmú szénhidrátok megújítják, felfrissítik, új életerővel töltik fel a szervezetet. Aki rendszeresen fogyasztja, sokkal energikusabbnak, vitálisabbnak és erősebbnek érezheti magát. Hozzájárul a szellemi teljesítmény fokozásához, ezért perui ginsengnek is szokták nevezni.
A maca fő hatóanyagai az alkaloidok, flavonoidok, glikozidok és fitoszteroidok csoportjába tartoznak. Ennek köszönhetően a növényből készült termékeket ma a világon mindenütt vitalizáló, szellemi erőnlétjavító és potenciafokozó szerként használják.

A MACA VIBE főbb hatásai

• Hatóanyagai hozzájárulnak a kismedencei szervek megfelelő vérellátásához, férfiaknál serkenthetik a tesztoszteron, nőknél az ösztrogén termelését.
• Fokozhatja a fizikai teljesítményt. Segít a kimerültség okozta alvászavarok esetén és pótolja a hiányzó energiát, ezért fogyasztásával nagy segítséget nyújthat csökkent vitalitás esetén is.
• Megsokszorozhatja az agyi kapacitást, javítja a stresszel szembeni tűrőképességet, csökkenti a stressz szervezetre gyakorolt kellemetlen hatásait.
• Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, ezáltal gyorsíthatja a betegségekből való felépülést, megelőzheti a betegségek kialakulását.
• Ajánlott nemi vágy fokozására, potencia növelésére és a fogamzó képesség javítására, harmonizálja a menstruációs ciklust, csökkenti a férfiak és nők változókori tüneteit.
• Meddőség esetén is ajánlott.

Hatóanyag: Lepidium meyenii radix pulv. (perui zsázsa gyökérpor) 500 mg

Fontosabb segédanyagok: Lactosum

Adagolás: naponta 3x1 tabletta; ajánlott kúraszerűen szedni, hatását kb. 2-3 hónap alatt fejti ki

Tárolás: legfeljebb 25oC-on

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Nyilvántartási szám: OGYI-885/2002
Gyártó: Hersil S.A Laboratorios, Lima (Peru)

Forgalmazza: Rica Vital Kft., 1116 Budapest, Fehérvári út 144.

 

Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
20395
Vélemények
Webáruház készítés