BIO TERMÉSZET ÁLDÁSA GRÁNÁTALMA GYÜMÖLCSLÉ 1000ML

Raktárkészlet: 1 db
BIO TERMÉSZET ÁLDÁSA GRÁNÁTALMA GYÜMÖLCSLÉ 1000ML

Frissen préselt bio gyümölcslé válogatott, napérlelte, vadon termett gránátalmából.

A gránátalma (Punica granatum) őshazája Dél-, Nyugat- és Közép-Ázsia, ahol már évezredek óta nagy becsben tartják spirituális és egészségügyi szempontból egyaránt. Mára már Európa földközi-tengeri területein, és Dél-Amerika melegebb vidékein is elterjedt.

2 650 Ft
Egységár: 2 650 Ft/l
A vásárlás után járó pontok: 53 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Jellemzők:

A modern orvostudomány csak napjainkban fedezi fel ezt az elsőrendű antioxidánst, amely mind a szív és érrendszeri betegségek, mind a rák megelőzésében és gyógyításában szerepet kap. Az ókor embere nagy becsben tartotta a gránátalmát, erről árulkodnak ókori feltárt sírok, melyeken díszítőelemként használták. Említést tesznek róla a Bibliában is, nemcsak tápértéke, hanem szépsége okán is.

A már kialakult szív és érrendszeri megbetegedésben szenvedők körében jelentős javulás érhető el. A magas vérnyomású páciensek esetében jelentős mértékben csökkentheti a systolés vérnyomást, valamint a már meszesedést mutató artériák falának vastagságát.

A gránátalma segíthet számos rákbetegség megelőzésében és kezelésében, mivel antioxidáns tartalma igen magas. Csökkentheti a LDL koleszterin szintjét, illetve növelheti a HDL mennyiségét a vérben.

A gránátalmában találhatók olyan összetevők, amelyek gátolhatják azoknak az enzimeknek a működését, melyek a porcok tönkremeneteléért felelősek! Porcai egészségének érdekében fogyasszon gránátalma koncentrátumot!

Jellemzők:

Frissen préselt bio gyümölcslé válogatott, napérlelte, vadon termett gránátalmából. A tiszta hegyi levegő és a közvetlen napfény antioxidáns hatással ruházza fel a lédús gránátalmát. A kíméletes feldolgozásnak köszönhetően a vadon termett gránátalma megőrzi eredeti aroma- és ízanyagait.

Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Hőkezelt. Az üledékképződés a termék minőségét nem befolyásolja.

Felnyitás előtt felrázandó!

Összetevők: 100% gránátalmalé* (*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból)

Átlagos tápérték 100 ml-ben:

Energia: 258 kJ / 61 kcal

Zsír: 0 g

amelyből telített zsírsavak: 0 g

Szénhidrát: 15 g

amelyből cukrok: 14 g

Fehérje: 0,2 g

Só: 0,006 g

Tárolás: +2 és +25oC között, száraz helyen. Felbontás után ajánlott hűtőszekrényben tartani, és 3 napon belül elfogyasztani, mivel tartósítószert nem tartalmaz, kizárólag hőkezeléssel tartósított termék.

Nettó térfogat: 1 l

Származási hely: Grúzia

Forgalmazza: Hungarian Flavours Kft., 1173 Budapest, Összekötő u. 1.

Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HÜ-ÖKO-01.

 

 

Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
23373
Vélemények
Webáruház készítés