BIO TERMÉSZET ÁLDÁSA FEKETEÁFONYA GYÜMÖLCSLÉ 1000ML

Raktárkészlet: 1 db
BIO TERMÉSZET ÁLDÁSA FEKETEÁFONYA GYÜMÖLCSLÉ 1000ML
A fekete áfonya bokor eredetileg Észak–Európa erdeiben és mocsaraiban honos, de megtalálható Nyugat- Ázsiában és Észak- Amerikában is. Hazánkban különleges csemegének számít.

· 100%-os fekete áfonya tartalom

· Direkt préselt lé

· Tartósítószer és adalékanyag mentes lé

· Magas antioxidáns és flavonoid tartalma felfedezése és bizonyítása után, az áfonya egyre több figyelmet kapott. A gyümölcs fő hatóanyaga a mirtilin (antocián) néven ismert flavonoid, mely kitűnő antioxidáns
3 270 Ft
Egységár: 3 270 Ft/l
A vásárlás után járó pontok: 65 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
8 ok, amiért hálásak lehetünk a fekete áfonyának, miután megittuk:

1. Legtöbben a szemre gyakorolt kedvező hatása miatt hálásak e kis bogyós gyümölcsnek. A szemre és a látásra áldásosan hat a fekete áfonya: erősíti a szemet a fényérzékenységgel szemben, jótékony tulajdonságait a hajszálerekben (kapillárisok) is kifejti, elősegítve a szem vérellátását. Az emberi szervezet kapilláris ereinek erősítésére Európában már régóta hisznek a fekete áfonyában. Hatóanyagai segítik megelőzni a törékeny kapilláris erek szivárgását, ami által folyadékot engednek a szövetekbe behatolni. A fekete áfonya növeli a szemben egyes enzimek aktivitását, melyek az energiatermelést fokozzák. Rendszeres fogyasztásával csökkenthető az idő, mely a szemnek a sötétséghez való alkalmazkodásához szükséges, éles fény után.

2. Fogyasztásával a vérben lévő antioxidánsok mennyisége jelentősen emelkedhet, és a kutatók szerint ez elengedhetetlen a különböző szív- és érrendszeri megbetegedések , a cukorbetegség, a rák leküzdésében.

3. Segít megőrizni az egészséges bőrt, öregedés gátló hatása van és csökkenti a kor előrehaladtával kialakuló bőrhibákat.

4. A visszeresedésre, aranyér kialakulására és érproblémákra hajlamosak, az ülő munkát végzők, valamint a terhes nők számára az áfonya igazi csodaszer: vérkeringési problémák leküzdésében segíthet azzal, hogy javítja a különböző hajszálerekben a keringést, így főként a végtagi keringést.

5. Az áfonya pektinben gazdag rostja enyhíti a hasmenés és a székrekedés tüneteit.

6. A gyümölcsben lévő tanninok csökkentik az emésztőrendszer gyulladását.

7. Rendszeres fogyasztása javíthatja az időskori memóriazavarokat.

8. Az idegrendszer oxidatív stressztől való védelmére a fekete áfonya rendszeres fogyasztása nagy segítség.
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
34267
Vélemények
Webáruház készítés